Obcas se ke me dostane clovek s otazkou, kde a jak nakupujeme dily na Dastuny. Tak si rikam, ze mozna nejaky zakladni seznam by se mohl hodit. Tak pridavam par, ktere jsem doposud nasel a mnohe z nich i vyuzil.
Z car depot
Datsun parts
Z car source
JDM car parts
The Z store
California Datsun
Classic Datsun - nyni nefunkcni stranky
Black dragon Jiz dlouhodobe nefunkcni prodejce, ale ma paradni katalog dilu pouzitelny i jako navod/rada kdyz tapete
Katalog TADY
Specificke dily (gumy/plechy)
Vintage rubber
Tabco
Precision
Trochu jine dily - na "husty" upravy
Silvermine
Techno Toy Tuning
MJP Eastern auto
Renovovane dily
Zeddsaver
Ebay - klasika,nepreberne mnozstvi prodejcu..
Kda nakoupit dily na Datsuny
- worrycz
- Administrátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kda nakoupit dily na Datsuny
Jak to tak byva, tak si neco vyhlednete, koupite a pak to najdete jinde za levneji
Kluci z Madarska otevreli novy e-shop. Zatim tam toho moc nemaji, ale ceny maji dobre. Tak se to treba nekomu bude hodit: www.datsunparts.eu
Kluci z Madarska otevreli novy e-shop. Zatim tam toho moc nemaji, ale ceny maji dobre. Tak se to treba nekomu bude hodit: www.datsunparts.eu
Ještě doplním www.rockauto.com
Teď jsem nakoupil pár drobností za ceny poloviční proti třeba Zcardepot a poštovné taky za pár korun.
Teď jsem nakoupil pár drobností za ceny poloviční proti třeba Zcardepot a poštovné taky za pár korun.
Ahoj, po delší době jsem něco hledal, a mimo obvyklých shopů jsem narazil na tento ve Francii ... web mají i v angličtině (bohudík ) ... tak jsem je zkusil a došlo to za pár dní DPDčkem a dokonce mi poslali i jednu věc navíc ... nabídka není tak široká, jako u shopů v Americe, ale časově a cenově to vychází líp.
https://www.z-services.eu
https://www.z-services.eu
- worrycz
- Administrátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
Díky za tip ! Super na takové ty drobné dodělávky - když sem tam něco chybí. To hlavní tam mají a není to zas nějak extra drahé (jak co) Takže určitě vyzkouším. A zkusím jim nabídnout své výrobky
- worrycz
- Administrátor fóra
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem vyzkousel ty francouze a muzu doporucit. Odeslani jim trvalo trochu dele, ale jinak v cajku.